Plan de campagne

Een slimme strategie gecombineerd met creatieve ideeën en een no-nonsense aanpak; dat is hoe wij te werk gaan. We gaan graag rond de tafel om ideeën en wensen te inventariseren waarna wij dit vertalen tot een opvallende campagne welke de aandacht trekt en/of de doelgroep informeert. Zowel online als offline oplossingen, en in veel gevallen een combinatie hiervan, kunnen door ons worden ingezet. Wij werken gedurende een campagne met een vast aanspreekpunt binnen ons team, en wie dat is bepalen we aan de hand van de campagne en de klik met jouw!

Van Boxtel Reclame

Nodig ons uit om eens te brainstormen!

Laat ons weten dat je interesse hebt en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor het plannen van een afspraak.

Ik heb interesse!

Opdrachtgever: GGD Noord-Brabant
Campagne: Eikenprocessierups

Van Boxtel Reclame heeft namens GGD Noord-Brabant de opdracht gekregen om een campagne op te zetten omtrent de processierups die gedurende de zomerperiode jaarlijks veel in het nieuws is. Onderdelen die aan bod zijn gekomen tijdens deze campagne zijn onder andere het realiseren van een karakteristiek icoon, een website, diverse flyers, folders, en informatiebladen.

Lees meer

Opdrachtgever: Camping Breehees
Campagne: Food Festival

Camping Breehees, gevestigd in Goirle, organiseert jaarlijks een eigen Food Festival. Aan Van Boxtel Reclame de vraag om een logo en huisstijl te ontwikkelen om dit event opvallend te kunnen promoten. Na grote successen tijdens de eerste edities is het festival inmiddels omgedoopt tot een vast jaarlijks event. Team VBR heeft inmiddels al vele onderdelen mee uitgedacht en gerealiseerd waaronder een logo, webpagina, social media, spandoek, flyers, posters en advertenties.

Lees meer

Opdrachtgever: Rijnen Brandstoffen
Campagne: 100-jarig jubileum

Rijnen Brandstoffen vierde in 2019 een bijzonder eeuwfeest; de 100ste verjaardag van het familiebedrijf. Van Boxtel Reclame werd benaderd om dit unieke moment opvallend onder de aandacht te brengen. Een jaar lang, tot het jubileumfeest in september, is er gewerkt aan deze campagne. Zo is er onder andere een speciaal jubileumlogo ontwikkelt, een uitnodiging ontworpen, een website gelanceerd en een video productie gerealiseerd.

Lees meer

Opdrachtgever: Gemeente Alphen-Chaam
Campagne: Geef elkaar de ruimte

In opdracht van de Gemeente Alphen-Chaam hebben we een mooie campagne uit mogen werken die in het teken staat van veiligheid in het verkeer als het gaat om landbouwvoertuigen en fietsers. Team VBR heeft hier snel op geschakeld en alles van A tot Z gerealiseerd. Zo hebben we de illustraties, het beeldmerk, de huisstijl en verschillende drukwerk items zoals posters, flyers, kleurplaten en spandoeken tot in detail uitgewerkt.

Lees meer