VOOR EEN GOEDE INDRUK

Of het nu gaat om een low budget flyer of een uitnodiging voorzien van speciale goudfolie; team VBR kan je van dienst zijn. Wij adviseren graag over de keuze in materiaal, maken een creatief ontwerp en houden rekening met de drukwijze. In veel gevallen kan een internetdrukker prijstechnisch interessant zijn maar bij een maatwerk product maken wij de keuze voor een gespecialiseerde drukkerij. Staat het product waar je naar op zoek bent hieronder niet weergeven? Neem dan eens contact met ons op voor de mogelijkheden.

Flyer

Visitekaartje

Uitnodiging

Briefpapier

Envelop

Roll-up banner

Luchtdoorlatend spandoek Gemeente Alphen-Chaam

Spandoek

Vlag

Poster

Cadeaubon

Presentatiemap

Menukaart

Notitieblok

Folder & Brochure

Drukwerk

Placemat

Sticker

Drukwerk

Reclamebord

Drukwerk

Bouwhekdoek

Drukwerk

Afsprakenkaartje

Drukwerk

Pennen

Drukwerk

Entreekaarten

Profiteer van de voordelen van Team VBR:

Drukwerk
Afgeleverd op locatie!

Niet in de gelegenheid om drukwerk op te komen halen? Geen zorgen! Onze collega Chris bezorgd drukwerk op locatie. Geef dit dus even bij ons aan, dan zoeken we samen naar een oplossing!

Drukwerk
Persoonlijk gesprek

Ben je benieuwd naar onze mogelijkheden? Of heb je een vraag? Kom dan eens langs bij Team VBR in ons bedrijfspand in Alphen. We ontvangen je daar graag voor een vrijblijvend gesprek.

Drukwerk
Ontwerp tot realisatie

De kracht van Team VBR is het ontzorgen van onze klanten. Daarom voeren wij, waar gewenst, de volledige opdracht van A tot Z uit. Ofwel van ontwerp tot het daadwerkelijke drukken en leveren op locatie.