FOTO / VIDEO

één beeld kan het verschil maken…

Fotografie

Wij krijgen regelmatig de vraag om voor een reclame uiting ook de bijbehorende foto’s te maken. Ook op dit gebied ontzorgen we onze klanten graag. Vanuit team VBR is Wilbert hier de aangewezen persoon voor. Hij helpt graag met het maken van prachtige beelden voor alle denkbare toepassingen. Doordat hij een eigen stijl heeft qua fotograferen en continu vooruit denkt over mogelijke toepassingen in de toekomst, zijn onze klanten altijd tevreden over onze fotografie. Dit komt natuurlijk mede doordat alles in goed onderling overleg met jou wordt bepaald!

Fotografie is een erg belangrijk onderdeel. Het gezegde luidt niet voor niets: één beeld zegt meer dan duizend woorden. Daar zijn we het bij Van Boxtel Reclame roerend mee eens. Of het nu gaat om een bedrijfspresentatie, productfotografie, de presentatie van een team of een particuliere aanvraag; Wilbert denkt graag met je mee. Heb je dus een fotografieklus in het vooruitzicht? Neem dan vrijblijvend contact met hem op voor de mogelijkheden.

Mail Wilbert

Een greep uit ons foto-archief:

VIDEO PRODUCTIES

Helemaal hip en happening in onze branche zijn video producties. Bij team VBR kun je dan ook terecht voor het laten maken van een professionele bedrijfsvideo, maar ook voor een korte video welke je bijvoorbeeld op Social Media wil posten. In samenwerking met videobedrijf Sharply Captured, in ons pand gevestigd, maken we de meest krachtige en interessante video’s. Recent hebben we voor deze klant leuke video’s mogen shooten:

Recent opgeleverd

Video opnemen?
Heb je interesse in het laten maken van een toffe video? Het begint allemaal met een kennismaking en een korte brainstorm. Nodig Jasper en Jeroen eens uit om de mogelijkheden te bespreken, of vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan!