Opvallende belettering

Op zoek naar een professioneel bedrijf voor het beletteren van een auto of bedrijfspand? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Vanuit team VBR is Wilbert gespecialiseerd in de vele mogelijkheden op het gebied van belettering. Auto’s, aanhangers, vrachtwagens, kranen, winkelramen en bedrijfspanden; door de jaren heen heeft Wilbert al heel wat ontwerpen gemaakt en niets is hem te gek. Neem vrijblijvend contact met hem op en wie weet geniet jij binnenkort dagelijks van je eigen opvallende belettering.

Busbelettering WB LasconVrachtwagen belettering Rijnen Brandstoffen
Autobelettering

Droom jij al tijden over een knallend ontwerp voor bijvoorbeeld een auto of bus van de zaak? Of wil je juist heel subtiel een vermelding laten plaatsen? Wij denken graag met je mee. Geef aan Wilbert van team VBR de volgende specificaties door zodat hij vrijblijvend een offerte voor je kan maken:

  • Bouwjaar, merk, type en kleur
  • Bijzondere opties zoals een schuifdeur, klep, verlenging, verhoging, dichte / open cabine
Mail Wilbert

Je kunt bij ons ook terecht voor het bedrukken van producten zoals
reclameborden en spandoeken

Meer info
Belettering bedrijfspand

Kies voor een fraaie belettering van je bedrijfspand of winkelruit, en schakel de kennis en ervaring in van team VBR. Wij proberen op voorhand een grove inschatting te maken van het idee met een daarbij passende offerte. Hierdoor krijg je een goed beeld van de daadwerkelijke uitvoering. Als dit voorstel akkoord is komt Wilbert van Boxtel op locatie de definitieve maten opnemen en gaan we de belettering verder mee inplannen en oppakken.

Mail Wilbert
Pandbelettering Van Boxtel Reclame